Hefbrugverlichting.com 17 en 18 november op de AMT Live in Autotron!!

Op dinsdag 17 november en woensdag 18 november 2015 organiseert AMT voor de vierde keer AMT-Live. Het live kennisevenement voor ondernemers en autotechnici van autoservicebedrijven. Hefbrugverlichting.com is dit jaar als pionier op het gebied van degelijke, universele en betaalbare LED Hefbrugverlichting ook van de partij.

Op AMT Live kun je kennis komen tanken en inspiratie opdoen om het rendement van jouw autoservicebedrijf te optimaliseren! Ook dit jaar staat AMT Live in het teken van leren, beleven en het ontmoeten van automotive professionals. De automotive werkplaats, de techniek, het ondernemen en de ECORA LED Hefbrugverlichting van Hefbrugverlichting.com staan centraal.

De bezoeker wordt meegenomen naar een dynamische informatievloer, waar hij pleinen kan bezoeken met productinformatie, demonstraties en presentaties. Een must voor iedere Automotive-Professional!

Op de stand van Hefbrugverlichting.com is tevens ons moederbedrijf LedSupport vertegenwoordigd. U kunt op onze stand dus ook terecht voor uw overige LED wensen zoals werkplaats-LED, showroom-LED of kantoor-LED.