Referenties

In 2014 zijn wij begonnen met de ontwikkeling van de Ecora Juno hefbrugarmaturen. De lancering van deze armaturen vond begin 2015 plaats. Gelijk vanaf de lancering zijn de Ecora Juno armaturen een succes. De naamsbekendheid groeit snel mede door aanwezigheid op verschillende toonaangevende evenementen zoals AMT-Live, RacingExpo, Equipvak en de AutoTechnika. Velen gebruiken ondertussen onze Ecora armaturen of zijn dealer geworden. Van garagisten, importeurs, equipmentleveranciers tot overheidsinstellingen. Zowel binnen als buiten de BeNeLux.

Ondertussen zijn de Ecora Juno armaturen opgevolgd door de Ecora Juno Evo armaturen. Daarnaast zijn de Ecora Juno X smeerput- en werkplaatsarmaturen toegevoegd aan het assortiment. Alle armaturen blinken naast hun besparing op energie uit in degelijkheid in combinatie met een scherpe prijs.

Onze klanten zijn uiteraard ook onze ambassadeurs. Hieronder vindt u een greep uit de bedrijven die wij de afgelopen jaren hebben voorzien van onze hefbrugverlichting. Informeer gerust eens naar hun ervaringen:

Mammoet, Schiedam: “Buitengewoon goede verlichting, uit de kunst! Deze verlichting had er veel eerder moeten komen. Zeer eenvoudige montage d.m.v. de stekkerverbinding. Er is geen betere oplossing als dit!”

Halma Agro BV, St. Annaparochie: “Zeer tevreden over de verlichting en de goede service! Als we weer verlichting nodig hebben houden we LedSupport – Hefbrugverlichting.nl zeker aanbevolen.”

HOV Jonker machinehandel en grondverzet (Heerhugowaard): “Wij van HOV Jonker machinehandel en grondverzet hebben Ecora Juno LED armaturen van Hefbrugverlichting.com aangeschaft om onze werkplekken beter uit te lichten. Wij repareren, onderhouden en reviseren tractoren en machines. Goede verlichting op de werkplekken is daarbij een must. Grote voordeel van de Ecora Juno LED armaturen is dat je ze zelf kan installeren en eventueel kan verplaatsen. Door deze flexibiliteit hebben we voortaan optimaal licht op de werkplekken. Kortom wij zijn zeer tevreden!”

Toyota Europe, Zaventem, Patrick: “Geen klachten, op- en of aanmerkingen!”

Cor Hink, Langedijk: “Bar mooie verlichting! Gewoon daglicht in mijn werkplaats. Dit had ik veel eerder moeten doen!”

Guus Autoservice, Schijndel: “De Ecora verlichting is helemaal super!”

Menges en De Vries, Emmen: “Wij hebben de Ecora verlichting gemonteerd op onze 4-kolommers. Simpele montage. Geen klachten. Bij toekomstige uitbreiding zullen wij zeker de Ecora hefbrugverlichting weer overwegen!”

JT Versluijs, Volendam: “Prima verlichting, niets aan toe te voegen!”

OCK, Wheelcentre Kampen, E.Schmidt: “Wij zijn zeer tevreden over de Ecora hefbrugverlichting. Mooi spul en eenvoudig aan te sluiten. Aan te bevelen dus!”

Thor BVBA, dhr. Nies: “Geen klachten over de Ecora Juno hefbrugverlichting!”

Automontage DeLuuks, Zuidbroek, Luuk Misseyer: “In februari heb één set besteld voor mijn Lifton 2-koloms hefbrug. Gezien de zeer goede ervaringen heb ik in augustus een tweede set aangeschaft ter uitbreiding. Kortom, ik ben zeer tevreden!”

dhr Berg, Ministerie van Defensie: “Wij zijn zeer tevreden met de verlichting van Hefbrugverlichting.nl. Doordat wij de verlichting hebben bevestigd d.m.v. de magneten zijn de lampen multifunctioneel inzetbaar. Een uitkomst voor onze werkzaamheden!”

Autobedrijf van Frankfoort, Hoensbroek: “Wij zijn zeer te spreken over de ECORA hefbrugverlichting. Zeer veel licht en geen problemen meer bij de keuring van de hefbruggen!”

Garage DEBRUYNE (Middelkerke België): “Wij raakten overtuigd tijdens de beurs AMT LIVE en hebben ondertussen een set besteld. Het installeren ging goed en alles werkt perfect. Wij kunnen niet anders dan de Ecora Juno Hefbrugverlichting aanbevelen!”

Cees Klapband “GT Race Tire Service / GT-Autoparts”: “Ik gebruik de Ecora JUNO Led armaturen op de circuits in mijn bandentent en bandentrailer. s ‘Avonds en soms s ‘nachts moet er doorgewerkt worden om alle banden weer op tijd klaar te krijgen voor de volgende racedag. Goed licht is daarbij een must vandaar de keuze voor de Ecora JUNO Led armaturen van Hefbrugverlichting.com.  Keer op keer ben ik verbaasd over het gemak en de grote hoeveelheid licht die uit de armaturen komt!”

Garage Marco Groen: “Ik heb zojuist de Ecora Juno hefbrugverlichting aan mijn Stertil-Koni 2 kolommer geïnstalleerd. 2 van de 4 originele Koni lampen waren weer voor de zoveelste keer stuk dus nu overgestapt op de Ecora LED lampen. Montage ging simpel doordat voor de bevestiging van de Ecora buisklemmen gewoon de originele tapgaten van de kolommen gebruikt kunnen worden. Aansluiten moet in de regelkast aangezien de Ecora lampen gewoon op 220V worden aangesloten. Dus geen vermogensverlies meer aan de dikke transformator. Het lichtniveau van de Ecora LED lampen is vele malen hoger dan de standaard TL. Verder is het erg handig dat de Ecora LED lampen gedraaid kunnen worden in de buisklemmen.”

En nog velen…