Installatiewijzer

-Bevestigen-

De Ecora Juno-Evo armaturen zijn eenvoudig te bevestigen aan uw hefbrug door middel van de verschillende klemmen en beugels. Indien u een set bestelt, worden standaard per armatuur 2 buisklemmen 460108-KS geleverd. Deze buisklem biedt als extra de mogelijkheid om het Ecora Juno te roteren. Indien u een andere klem (460100-VZ) of beugel (460104-CR) wenst, kunt u deze eenvoudig los bijbestellen.

Hoe de beugels of klemmen aan uw kolom of rijplaat worden bevestigd, bepaalt u zelf. U kunt gebruik maken van de bestaande tapgaten in de brug of nieuwe gaten tappen. Ook kunt u gebruik maken van boorschroeven of de optionele magneten 360102-MG. Zorg er wel voor dat bewegende delen zoals de brugarmen of de brugkrik een vrije baan hebben, opdat de armaturen niet worden geraakt.

 

-Aansluiten-

Ieder Ecora Juno armatuur is aan beide zijden voorzien van 2 aansluitsnoeren van 200mm. Eén snoer heeft een manlijke stekker, het tweede snoer heeft een vrouwelijke stekker. De Ecora Juno armaturen kunnen zodoende eenvoudige worden doorgekoppeld.

Het eerste armatuur in de reeks wordt gevoed met 230Vac aan de manlijke stekker. Dit kan d.m.v. een aansluitsnoer welke aan één zijde een vrouwelijke stekker heeft en aan de andere zijde een open eind welke wordt afgelast aan 230Vac of door de manlijke connector van het eerste armatuur af te knippen en het snoer aan deze zijde vervolgens af te lassen aan 230Vac.

De female connector van het laatste armatuur in de reeks wordt afgedopt met de meegeleverde schroefdop.

 

-Aflassen aan 230Vac-

De Ecora Juno EVO armaturen worden direct gevoed met 230Vac. Er zijn dus geen externe drivers, voedingen of transformatoren.

Aflassen kan direct op een groep of in de schakelkast van de hefbrug. Indien men in het laatste geval gebruik wil maken van bestaande verlichtingsaansluitingen moet men even controleren of de voedingsspanning 230Vac is. Indien dit niet zo is, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een 24Vac of dc transformator, dient men deze transformator te verwijderen of te overbruggen opdat de Ecora Juno Evo armaturen met 230Vac gevoed worden.