AMT Live 2015 succesvol voor Hefbrugverlichting.com

Op dinsdag 17 november en woensdag 18 november 2015 organiseerde AMT voor de vierde keer hét live kennisevenement voor ondernemers en autotechnici van autoservicebedrijven.

Hefbrugverlichting.com deed dit jaar voor het eerst ook mee. In samenwerking met MecTec hefbruggen en equipment werd er een stand opgebouwd. Door de aanwezigheid van een AGM hefbrug konden de ondernemers en autotechnici onze Ecora LED hefbrugverlichting uitgebreid testen.

De afgelopen maanden hebben we flink aan de weg getimmerd om onze Ecora hefbrugverlichting te introduceren.  Tijdens de AMT Live bleek dit zijn uitwerking al te hebben in groeiende naamsbekendheid. Uiteraard kijken technici met hun handen en zijn ze niet zo maar overtuigd. Vandaar dat de AMT Live de uitgelezen mogelijkheid bood voor de autotechnici om onze Ecora hefbrugverlichting eens goed fysiek onder handen te nemen. Verder kon men door de aanwezigheid van de verschillende bevestigingsmiddelen zoals scharnieren, magneten en clips de vele mogelijkheden bestuderen. De reacties waren lovend.

Steeds meer ondernemers en technici zijn overtuigd van de duurzaamheid, degelijkheid en scherpe prijs van de Ecora LED hefbrugverlichting en besluiten hun hefbruggen te verduurzamen. Heeft u de AMT Live helaas moeten missen, bezoek onze website of vraag vrijblijvend naar een demonstratie.